Despre IMS

DESPRE IMS
Suntem o companie specializată în recrutări pentru clienții noștri externi (Germania, Austria, Slovenia), avem o experiență de peste 10 ani și suntem în plină dezvoltare.
IMS Training & Recruitment, societate care asigură procesul de recrutare-selectare personal de înaltă calitate firmelor de inventariere din Europa.
Clienții noștri sunt renumiți pentru condițiile bune oferite angajaților cât și pentru seriozitatea afișată de-a lungul colaborării.

Am dobândit experiența necesară care ne ajută să înțelegem mai mult nevoile candidaților și clienților noștri, care aleg să colaboreze cu noi an după an și proiect după proiect fiind convinși de siguranța și încrederea pe care IMS Recruitment & Training o oferă.

De-a lungul celor 10+ ani de experiență am conectat peste 3.000 de candidați cu sursa potrivită de venit fie că este vorba de studenți care doresc să își finanțeze studiile, persoane în căutare de fonduri sau tineri cu dorință de o nouă experiență în viață și în carieră.

În sute de

PROIECTE

IMS Recruitment & Training are o creștere de aproximativ 50% an de an atât cu privire la numărul de proiecte, candidați angajați și clienți fericiți.

Vrei să

LUCRĂM ÎMPREUNĂ?